• Slide 14
  • Slide 2
  • Slide 6
  • Slide 11
  • Slide 13
  • Slide 1

POGLOBLJENE OBRAVNAVE ZA KREPITEV ZDRAVJA so namenjene odraslim osebam in JE zanje potrebna napotitev s strani osebnega zdravnika ali referenčne ambulante

 

Svetovalnice za zdrav življenjski slog

ZDRAVO HUJŠANJE - 18 skupinskih srečanj in individualnih svetovanj, kjer boste s pomočjo različnih strokovnjakov pridobili znanje in veščine, ki vam bodo pomagale na poti do vašega zastavljenega cilja

GIBAM SE - na 14-tih skupinskih srečanjih bomo ocenili vašo telesno pripravljenost ter vam pokazali veščine za varno in ustrezno izvajanje različnih vrst vadb; pridobili boste znanje o telesni dejavnosti, ki si jo boste znali sami načrtovati.

ZDRAVO JEM - na delavnicah s 4-mi skupinskimi srečanji boste pridobili znanje o zdravi prehrani ter veščine za postopno uvajanje sprememb; na dveh individualnih posvetih se boste naučili sestaviti jedilnik za vaše potrebe. 

S SLADKORNO BOLEZNIJO SKOZI ŽIVLJENJE - 5 skupinskih srečanj je namenjeno bolnikom s sladkorno boleznijo, da se z njo lažje spoprimejo in naučijo živeti.

 

Svetovalnice za tvegana vedenja

SVETOVANJE ZA OPUŠČANJE KAJENJA - na 6 skupinskih srečanj boste dobili strokovno podporo pri opuščanju kajenja.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA OPUŠČANJE KAJENJA – 6 individualnih svetovanj. Načini za spremembo življenjskega sloga z opustitvijo kanje, motivacija za spremembo in dodatna podpora. 

 

Svetovalnice za tvegana vedenja

SPOPRIJEMANJE S STRESOM - z delavnico boste na 4-ih skupinskih srečanjih pridobili znanja, kako prepoznati stres in ga obvladovati; skupaj bomo analizirali različne stresne situacije, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju; spoznali boste, da je stres normalni fiziološki pojav, s katerim se lahko spoprimemo na več načinov.

PODPORA PRI SPOPRIJEMANJU Z DEPRESIJO - delavnica je namenjena temu, da spoznate kaj je v osnovi depresija in kako ravnati, ko se človek sreča s tovrstno tegobo; kateri so vzroki za razvoj depresije, kako lahko na njen razvoj, potek zdravljenja vplivamo sami in stroka ter podobno; delavnica je sestavljena iz 4-ih skupinskih srečanj. 

PODPORA PRI SPOPRIJEMANJU S TESNOBO - delavnica s 4-mi skupinskimi srečanji je namenjena vsem, ki bi želeli spoznati simptome in znake tesnobe, kako jo obvladati in ukrepati, da le-ta ne bi negativno vplivala na človekov vsakdan. 

 

POLEG SKUPINSKIH OBRAVNAV VAM NUDIMO TUDI INDIVIDUALNE POGOVORNE URE V ČASU URADNIH UR ALI PO DOGOVORU. 

PRIDRUŽITE SE NAM NA POTI DO ZDRAVJA - TU SMO ZA VAS, DA VAM NUDIMO PREVENTIVNO POMOČ.

 

Na spodnjih povezavah lahko najdete naslednje zloženke:

CENTER ZA KREPITEV ZDRAVJA 

ZDRAVO JEM

PRIPOROČILA ZA GIBANJE ODRASLIH

SKRB ZA DUŠEVNO ZDRAVJE

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo.
Ok