• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  • Slide 7
  • Slide 8

Spoštovani obiskovalci zdravstvenega doma!

V zadnjih dneh beležimo izjemno povečan obisk v vseh ambulantah in službah v ZD Slovenske Konjice, ki so posledica povečanega števila respiratornih bolezni in gripe tudi za 50 %. Obiskovalce naprošamo, da se izognejo obisku zdravstvenega doma v kolikor to ni nujno potrebno. V primeru, da se pri vas kažejo znaki respiratornih bolezni ter gripe in se odločite poiskati pomoč v naši ustanovi prosimo, da uporabite zaščitne maske in razkužilna sredstva, ki so na voljo pri vhodi v ZD in v vseh čakalnicah.

Povečanja števila respiratornih bolezni je posledično vplivalo tudi na večje število odsotnosti zdravstvenega osebja, kar močno vpliva na normalni delovni proces v zadnjih dneh. Trudimo se zagotoviti 

Zaradi povečanega obiska in večjega števila odsotnosti zdravstvenega osebja zaradi bolezni so čakalnice pogosto zelo obremenjene s večjim številom obiskovalcev, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje situacije in spoštovanje navodil.

 

Uprava ZD Slovenske Konjice

 

 

Obveščamo vas, da bomo v četrtek 4.10.2018 pričeli z izvajanjem cepljenja proti sezonski gripi. Cepili se boste lahko pri svojem izbranem osebnem zdravniku v njihovem ordinacijskem času. Cena cepljenja za kronične bolnike in starejše od 65 let je 7 EUR, za ostale pa 14 EUR. Več informacij o cepljenju prejmete na spletnih straneh NIJZ ali svojem osebnem zdravniku.

GRIPA - kako se pred njo zavarovati in kako ukrepati v primeru, če zbolimo
GRIPA - izboljšamop preceplenost